Vår moteblogg for menn og sikkert litt for damene også 😉 Her vil vi naturlig nok blogge om trender, moter, klær og det som hører inn under moteklær for menn! Det er mye spennende som foregår i og rundt en butikk. Vi vil også engasjere oss i foto, musikk og sikkert blogge litt om livet generelt.

MEN, vi vil også engasjere folk direkte! Har du for eksempel lyst til å være med på en av våre fotoshoots? Da kan det hende du er en av de vi gir muligheten for det til i 2019 🙂

En ny nettbutikk kommer også snart. Der kan du enten handle og få det sendt hjem eller du kan reservere og hente varen(e) i butikk når det passer deg. Ikke minst vil det være en portal som viser deg store deler av utvalget vårt og forhåpentligvis frister til å gjøre oss et besøk.

Butikker kommer og går, men er alle en del av en veldig lang tradisjon. Handelsnæringen er nemlig den største sysselsetteren i privat næringliv med 390.000 ansatte. I Østfold alene sysselsatte næringen 17.147 personer i 2017. Handelsnæringen sysselsetter nesten 100.000 ungdommer i Norge.

Handelen er inngangsporten til arbeidslivet for mange og en viktig bauta i lokalmiljøet. Vi håper folk engasjerer seg. Vi vil gjøre det vi kan for å engasjere deg på en positiv måte 😃

Mvh

Atle

Leave a Reply

Følg oss på facebook

Arkiv